Om os

GRATHWOL leverer emballage i alle mængder – fra én kasse til hele biler

Grathwol består af engagerede medarbejdere – kundeservice, konsulenter, lager- og logistikmedarbejdere – som har mange års erfaring med emballageløsninger og en særlig ekspertise i bæredygtig emballage. Vores hovedkontor i Karlslunde rummer ud over kontorer, også 4.000 kvm lager hvorfra vi dagligt sender ordre til hele norden.

Vi tilbyder

  • Et bredt udvalg af emballager på lager
  • Ordrestørrelser, der passer dine specifikke ønsker og behov
  • Hurtig levering fra lager
  • Kundestilpassede løsninger
  • Udviklingsprojekter med udgangspunkt i kundens behov

Vi har et internationalt leverandørnetværk og tilbyder meget mere end det, du ser her. Kan du ikke finde det du søger, så er vi klar til at hjælpe dig med at finde det.

Mere om os

Grathwol siden 1935

I Holte lå Kay R. Grathwol’s forældres købmandsbutik. Kay overtog senere butikken, men da a 2. verdenskrig brød ud og gjorde det svært at drive købmand, besluttede Kay R. Grathwol at det var på tide at sælge butikken og startede i stedet som emballagegrossist indenfor glas i 1941. Kay R. Grathwol oparbejdede en stor forretning, hvor han importerede fra Canada, Frankrig og andre europæiske lande. Han var leverandør af ølflasker til de danske bryggerier. Kay R. Grathwol var en ihærdig iværksætter, som cyklede rundt til kunderne i København med en mappe med prøveflasker på styret. Om eftermiddagen var han på kontoret og håndterer ordrer og regnskaber.

Da Kay R. Grathwol døde i 1955 blev virksomheden overtaget af en familie Chrom, som drev den frem til 1990, hvor den blev overtaget af den nuværende ejer Erik Bang Christensen. I 1991 blev pladsen for trang og virksomheden flyttede fra lokalerne i Dr. Tværgade (med lager i Valby) til Glosemosevej i Glostrup. Virksomheden havde på det tidspunkt 3 medarbejdere. I 2005 var lokalerne igen for små og flyttede 3.500 m2 store lokaler i Karlslunde. Virksomheden var i mellemtiden vokset til 14 ansatte. I 2019 er der tilføjet yderligere 1.400 m2 ekstra lager til de eksisterende bygninger.

Kontakt os