Transportkasser, kølebokse

Hos Grathwol sælger vi også transportkasser til professionel brug. Vores transportkasser fungerer som kølebokse til nedkøling af fødevarer og lignende. Vi forhandler kølebokse i forskellige størrelser fra 5 liter og op. Udvalget af transportkasser varierer også fra bløde til hårde kasser, forskellige farver samt med eller uden skulderstrop. Find den køleboks, der passer dit behov og spørg os for prisen.

Få rådgivning til dit valg af kølebokse og transportkasser

Vi sørger for skarpe tilbud til alle vores kunder. Ved køb af større parti af samme produkt, sørger vi ofte for mængderabat. Kontakt os for pris eller hvis du har andre spørgsmål. Vores eksperter sidder klar på at hjælpe dig til det rette valg af boks for dit behov.  Oplev hurtig og sikker levering i både ind- og udland. Med et stort internationalt netværk kan vi også fremskaffe andre varer end dem du finder i sortimentet her på siden. Kontakt kundeservice, hvis du har specifikke ønsker for dit produkt.

Vi sætter en ære i at levere de rigtige emballage- og transportløsninger til vores kunder og har også et stort udvalg af bæredygtige løsninger. Vi arbejder konstant på at udvikle nye og innovative emballagetilbud, der kan leve op til tidens krav til mindst mulig belastning af miljøet.

Filtrer produkter Viser alle 9 resultater
Farve

Viser alle 9 resultater

Viser alle 9 resultater