Emballage til hospitaler

Sikker håndtering, nemt bortafskaffelse og strenge krav – vi løser opgaven!

Behovet for emballageprodukter til hospitaler og laboratorier spænder bredt.

Kravene er mange, brugssituationerne er varierende, hygiejnekravene store og bortskaffelsen af risikoaffald, der overholder miljøkrav og strenge sikkerhedsforanstaltninger er en del af arbejdet i denne branche. Derfor har vi nøje udvalgt vores emballageprodukter til netop at understøtte dette.


Godkendte emballagetyper

Da medarbejdere i denne branche ofte er i kontakt med risikoaffald, har vi sørget for at have emballageløsninger, der lever op til strenge sikkerhedskrav.

Emballage til risikoaffald er fx kendetegnet ved:

  • Skarpe genstande, der ikke kan trænge igennem emballagens væg
  • Det er muligt at lukke og åbne emballagen midlertidigt under brug
  • Emballagen kan ikke åbnes igen, når først den er endeligt lukket

Kundetilpassede løsninger

Fordi behovet er forskelligt fra situation til situation, arbejder vi tæt sammen med vores kunder og skræddersyr emballageløsninger, der opfylder forskellige krav. Vi leverer mange typer ordrer – fra store leverancer til små og sørger altid for, at vi forstår behovet.

Vi håndterer udbudsordrer såvel som mindre ordrer indenfor disse brancher.

Leverings- og konkurrencedygtig

Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt efter strenge leveringskrav, hvor vi fokuserer på, at kunne levere emballageprodukter hurtigt og effektivt. Samtidig har vi en politik om, at altid at være konkurrencedygtige på prisen.

Vi anbefaler, at du kontakter os, hvis du ikke finder det, du søger her. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Kontakt en rådgiver med speciale i emballager