Emballage til hospitaler

Sikker håndtering, nemt bortafskaffelse og strenge krav – vi løser opgaven!

Behovet for emballageprodukter til hospitaler spænder bredt.

Vi ved at der er mange krav, både til sikkerhed, og forskellige brugssituationer i hospitalsvæsnet. Kravene til hygiejne er store, og det samme er kravene til sikker bortskaffelse af risikoaffald. Emballagen skal både overholde miljøkrav og strenge sikkerhedskrav for på bedst mulig vis at beskylle både personale og patienter. Vi har nøje udvalgt vores emballageprodukter til at opfylde alle disse krav.

Vores sortiment dækker blandt andet over:

Dunke og spande
Termo emballage og køle/fryse elementer
Risikoaffalds beholdere

Godkendte emballagetyper

På hospitaler er det meget vigtigt at den emballage til risikoaffald I bruger hver dag, lever op til en række strenge sikkerhedskrav.

Emballage til risikoaffald er fx kendetegnet ved:

  • Skarpe genstande, der ikke kan trænge igennem emballagens væg
  • Det er muligt at lukke og åbne emballagen midlertidigt under brug
  • Emballagen kan ikke åbnes igen, når først den er endeligt lukket

Løsninger der dækker dine behov

Fordi dit behov er forskelligt fra situation til situation, sætter vi en ære i et tæt samarbejde hvor vi skræddersyr emballageløsninger, der opfylder dine krav. Vi håndterer udbudsordrer såvel som mindre ordrer, så tag endelig fat i en af vores dygtige konsulenter.

Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt efter strenge leveringskrav, og vi har stor fokus på, at vi kan levere den emballage du har behov for, hurtigt og effektivt.

Har du brug for hjælp – Tal med Kasper

Kasper har med sine 20års erfaring en enorm viden om risikoemballage, om de strenge krav der er til sikkerhed, og om de muligheder der findes på markedet.

Hvis du har brug for at vi ser dine løsninger igennem, har brug for råd og vejledning eller et tilbud på risikoemballage, så er Kasper den rette at spørge.