Kemisk/teknisk industri

Vi fører et stort udvalg indenfor plastemballage samt blik – og aluminiumsemballage, som dagligt benyttes af den kemisk – tekniske branche.

Det er væsentligt for os at den emballage, vi tilbyder til den kemisk – tekniske branche både er funktionsdygtigt, overholder lovkrav og kan håndteres sikkert og forsvarligt.

Kundetilpassede løsninger

Vi designer og skræddersyr emballageløsninger, som passer til det behov, du står med. Derfor indgår vi gerne et samarbejde, hvor vi både rådgiver, udvælger og leverer tilpassede løsninger.

Bæredygtig emballage

Bæredygtighed er en stor del af vores forretning. Vi udvider hele tiden vores sortiment med nye, innovative emballageløsninger. Vi går gerne ind i en designproces, hvor nye bæredygtige emballageprodukter udvikles. Tøv ikke med at tage kontakt, hvis du er interesseret i at få mere information om, hvad vi kan tilbyde.

Leverings – og konkurrencedygtig

Vi har et stort lager og et bredt leverandørnetværk der sikrer et bredt udvalg, og kortere leveringstider og stabilitet. Findes dit produkt ikke på vores lager, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig videre.