Plastdunke i alle størrelser

Dunke i alle størrelser til alle behov

Søger du plastik dunke, Vi har dunke i alle størrelser og til alle behov. Hvad enten du søger 50 liters dunk, 60 liters dunk, 20 liters dunk eller 5 liters dunk, så har vi det du søger. Har du brug for en specifik plastdunk i en anden størrelse eller udformning, kan vi hjælpe dig med at skaffe den. Kontakt os og hør mere om vores emballageløsninger.

Plastik dunke

Vores plastikdunke er produceret HDPE. En meget slidstærk emballage. HDPE er som materiale meget alsidigt, og modstandsdygtigt overfor blandt andet kulde og fugt, hvilket blandt andet gør det velegnet til brug med fødevarer.

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 17 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Hals Ø (mm)
Låg Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 17 resultater

Tilbehør til plastik dunke

Vi tilbyder ikke kun plastikdunke, men også kapsler, kapselhaner og dispensere til. Hvad end dit behov, så har vi en løsning der kan opfylde det.
Vi ved at der kan være rigtigt mange forskellige krav til dine dunke, derfor har vi også plastdunke på 5 liter i forskellige tykkelser, og tilmed en lang række UN-godkendte dunke. Vores UN-godkendte dunke kan du finde her.

Har du brug for hurtig levering af plastik dunke?

Vi leverer inden for 1-2 hverdag, hvis den ønskede varer er på lager. Så hvad enten du søger plastdunke på 1 liter, plastdunke på 5 liter eller 60 Liter dunk, så kan du have dem allerede i morgen, hvis du sender din ordre så vi har den inden kl. 12.
Grathwol leverer plastdunkemballage til bl.a. fødevaresektoren og sundhedssektoren. Vi kan levere plastdunke hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser.
Har du brug for en bestemt plastdunk, som du ikke finder her på siden? Så er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og ønsker. Vores specialister står klar til at hjælpe dig med at finde den rette plastdunk, der opfylder dine krav og specifikationer. Du finder vores kontaktinformationer her, du kan også ringe på telefon 43 44 13 14 i kontorets åbningstid.

Viser 1–12 af 17 resultater