Ocean rPPC

Havplast er en bred betegnelse, og dækker over rigtigt meget, men som udgangspunkt er der tale om plast i og omkring havet.
Vores Ocean rPPC dåser er lavet af granulat fra Plastix. Hos Plastix i Lemvig, har de netop specialiseret sig i, at genanvende plast fra den maritime industri. Reb, net og trosser bliver indsamlet, sorteret, og bearbejdet så materialet i stedet for at blive kasseret, kan genanvendes til nye formål.

Ocean rPPC, hvad er det?

Plastik der ender i havet, vil flyde omkring eller blive skyllet tilbage op på land, men forskere anslår, at langt størstedelen af plastikken der ender i havet, synker til bunds, og nedbrydes. Først til mindre stykker plastik og senere til mikroplast. Når plastik bliver nedbrudt, nedbrydes kvaliteterne også. Det er derfor vores Ocean rPPC, består af genanvendte net, reb og trosser. Ved at indsamle plasten inden den forurener i naturen, sikrer vi vores miljø samtidig med, at vi sikrer plastens kvalitet.

Vi udvider løbende vores sortiment

Vores sortiment er under konstant udvikling, netop derfor er du altid velkommen til at henvende dig til én af vores konsulenter, som vil hjælpe dig med at finde netop den rette emballage til dit behov. Det gælder naturligvis også emballage i Ocean rPPC, som kan produceres i mange forskellige størrelser og forme.

Syntes du også at vores Ocean rPPC lyder som et rigtigt spændende alternativ til ny plast? Og tror du, at Ocean rPPC er det helt rigtige produkt for dig?
Send os en besked via kontaktformularen, så kontakter vi dig så vi kan få en snak om, nøjagtigt hvad du har brug for.

Kontakt os for at høre mere