Spande

Køb din plastspand og find plastspande med låg her. Vi fører et bredt udvalg af plastspande i alle størrelser fra 2.1 liter og op til 100 liter. Vores plastspande kan bruges til alle typer formål og egner sig også til opbevaring af fødevarer. Vælg mellem mange typer plastspande her på siden, eller kontakt os, hvis du har en særlig forespørgsel.
Din specialist i plastspande
Grathwol har mere end 80 års erfaring inden for emballage og plastspande med låg. Vi har speciale i emballageløsninger til sundheds- og fødevaresektoren og industrien. Vi tilbyder et bredt standardsortiment, men leverer også kundespecifikke emballagetyper. Vores kapacitet og store netværk af leverandører i ind- og udland gør, at vi er leveringsdygtige i de fleste typer emballage, der efterspørges. Vores solide erfaring inden for branchen og vores dygtige specialister gør, at vi kan tilbyde et højt service- og kvalitetsniveau.
Har du spørgsmål til vores plastikspande?
Har du spørgsmål til vores plastikspande, eller søger du en specifik spand, du ikke finder her på siden, så er du velkommen til at kontakte os.

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 19 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Hals Ø (mm)
Låg Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 19 resultater

Viser 1–12 af 19 resultater