LDPE flasker

Vi forhandler LDPE flasker til flere erhverv. Low-density polyethylene til daglig omtalt LDPE er en ofte anvendt plasttype til en lang række produkter. LDPE har en lav densitet, høj flexibilitet og er i udgangspunktet det vi kalder naturel altså gennemsigtig men ikke klar. LDPE er en af de plasttyper der har den bedste anvendelsesmuligheder når det kommer til kemikalier.
LDPE plast er ofte brugt i produktionen af plastposer, wrap og andre typer indpakningsmaterialer. Det bruges dog også til flasker når der er særlige krav til flasken fleksibilitet, som når denne skal kunne trykkes på. Selvom LDPE er et meget alsidigt materiale, så har det også nogle svagheder, blandt andet at det som udgangspunkt ikke tåler for høj varme.
Vi har et udvalg af LDPE plast, men finder du alligevel ikke hvad du søger, så kontakt os endelig. Vi står klar til at finde den korrekte emballageløsning til dig.

Filtrer produkter Viser alle 6 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Hals Ø (mm)
Farve

Viser alle 6 resultater

Hurtig og sikker levering af LDPE flasker

En LDPE flaske kan være anvendelig i flere sammenhænge. Hvad enten du søger flasker til laboratorier, til fødevarer eller noget helt andet, så kan en falske produceret i LDPE være det helt rigtige valg.

Vi har mange års erfaring i produktion og levering af emballage og flasker. Vores specialister sidder klar til at hjælpe dig frem til den rette emballage samt besvare eventuelle spørgsmål omkring vores store udvalg af plastmaterialer. Vi tilbyder altid hurtig og sikker levering af både store kvantiteter og mindre mængder. Så find det du søger her på siden eller kontakt os for yderligere rådgivning omkring valg af den rigtige LDPE plast flaske.

Viser alle 6 resultater