r-PET

Stort udvalg af r-PET dåser og flasker til food, kosmetik m.m.

Her ser du vores sortiment af r-PET flasker og dåser. Denne type genanvendt emballage egner sig rigtig godt til fx mad og kosmetik. Der findes blandt andet r-pet dåser til food, r-pet flasker til food eller andet r-pet emballage til food eller personal care. 

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 23 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Hals Ø (mm)
Låg Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 23 resultater

Genanvendt plast

Vores r-pet dåser til food og r-pet flasker til kosmetik er produceret af genanvendt PET. Det giver et klart materiale med et let gråligt farveskær. Derudover findes r-pet dåser til kosmetik også som brunt skær. Produkterne findes i varierende størrelser og former, så der er til ethvert behov. Foruden vores r-pet flasker til food og kosmetik kan du finde tilsvarende låg til alle produkter. Vores låg produceres i forskellige farver og materialer, som skal bestilles separat.

Alle vores produkter er produceret i høj kvalitet med henblik på både dig som kunde og den efterfølgende forbruger. Vi tilbyder et stort og varieret udvalg, så der er muligheder for enhver branche og produkt. Vi ønsker at vores emballage af r-pet til kosmetik og mad, skal understørre jeres produkter og indebære en tilsvarende kvalitet. Vi har derfor æstetiske løsninger af kvalitetsemballage i r-pet til mad og kosmetik i varierende nuancer og former. Den korrekte emballage kan øge troværdighed og værdi af dit produkt. Vi er specialister i alle former for emballage samt de krav, der stilles i de forskellige industrier.

Viser 1–12 af 23 resultater