r-PET

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 23 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Hals Ø (mm)
Låg Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 23 resultater

Genanvendt PET, rPET.
Vores sortiment, produceret i rPET, består af et udvalg af krukker og flasker. Denne type emballage er produceret, delvis eller fuldstændig af genanvendt PET plast, og egner sig rigtig godt til brug med for eksempel fødevarer, personlig pleje eller kosmetikprodukter. Det er fordi rPET som udgangspunkt, er den eneste type genanvendt emballage der kan fødevaregodkendes. Der findes blandt andet r-pet dåser til food, r-pet flasker til food eller andet r-pet emballage til food eller personal care.
Vores r-pet dåser til food og r-pet flasker til kosmetik er produceret helt eller delvist af genanvendt PET. Det giver et klart materiale med et let gråligt farveskær. Herudover er det også muligt at indfarve PET, hvorfor du kan finde et udvalg af brune PET produkter i vores sortiment. Produkterne findes i varierende størrelser og former, så der er til ethvert behov. Foruden vores r-pet flasker til food og kosmetik kan du også finde vores patenterede PET låg til vores dåse-serie.
Alle vores produkter er produceret i høj kvalitet med med forbrugere i tankerne. Vi tilbyder et stort og varieret udvalg, så der er muligheder for enhver branche og produkt.

Viser 1–12 af 23 resultater