Spande, bægere og bøtter

Find de rette bægre eller bøtter her. Vi tilbyder et bredt og alsidigt udvalg af emballage i forskellige størrelser, former og nuancer. Hos Grathwol ønsker vi at give vores kunder emballage af høj kvalitet og tilpasset kundernes specifikke formål. Så hvis du ikke finder, hvad du søger i udvalget, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi finder gerne en løsning på bægre og bøtter, hvor vi enten tilpasser vores produkter til dine ønsker eller samarbejde med vores internationale netværk.

Vores udvalg byder både på store bøtter af flere liter eller små, gennemsigtige bægre. Vi har mange års erfaring som forhandler til fødevareindustrien og sundhedssektoren, og kender derfor de specifikke krav, der findes i forskellige industrier. Har du spørgsmål til vores emballage eller specifikke krav, så kontakt os endelig og vi finder den gode løsning.

Hurtig og sikker levering af bægre og bøtter

Vi tilbyder hurtig og sikker levering uanset størrelsen på din leverance. Vi har stor erfaring, og vores specialister sørger for at sende den korrekte emballage med effektiv levering. Selv hvis du ønsker specialløsninger fra vores store, internationale netværk, sørger vi for hurtig og effektiv levering. Så find de bægre og bøtter du søger her på siden eller kontakt os for yderligere information.

Se også vores store udvalg af anden plastemballage samt låg og kapsler her på siden. Vi har emballageløsninger til flere formål og industrier, og vi bliver ikke skræmt af nye opgaver. Kontakt os omkring hvad du mangler, så leverer vi det inden for kort tid.

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 60 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Hals Ø (mm)
Låg Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 60 resultater

Viser 1–12 af 60 resultater