Spande, bægere og bøtter

Vi har et stort udvalg af både bægere og spande så du kan finde netop den størrelse, form eller type du søger. Bægere, bøtter og spande har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Alle vores bægere, bøtter og næsten alle vores spande er godkendt til brug med fødevarer. Ud over trygt at fylde dine små spande med fødevarer, så kan du også fylde dem med perler, skruer eller andre små dele som skal passes på. Så om du skal bruge en spand med låg, en firkantet spand, en malerspand med låg, en 20l spand eller en fødevaregodkendt spand, så kan du helt sikkert finde den her.

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 64 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Hals Ø (mm)
Låg Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 64 resultater

Bægere

Et bæger, spand eller bøtte kan bruges og anvendes til mange forskellige formål. Derfor kalder alle det også noget forskelligt, det kan være spand med låg til fødevarer, en bøtte, en lille eller stor spand, plastspande med låg, plastikspand med låg, malerspande med låg, 20 liter spand, firkantet spand med låg,  spand med låg 5 l, fødevaregodkendte spande;

Derfor har vi her samlet alle vores spande, bøtter og bægere her, så du får det bedste mulige overblik.

Søger du en specifik funktion, som en Un-godkendelse, en spand der kan bruges til risikoaffald eller kan autoklaveres, og er du i tvivl om du har fundet det du søger, så er du kommet til det rette sted. Finder du ikke det du søger, eller har du spørgsmål så skal du endelig kontakte os. Vores konsulenter har en omfattende viden om den enkelte spands anvendelsesmuligheder, og kan hurtigt finde den rette spand eller bæger til dig.

Der findes mange størrelser i spande, bøtter og bægre, helt ned til bæger 30 ml og eksempelvis 20 liter spand med låg, spand med låg 40 l og spand med låg 50 l. Så om du søger en høj eller en lav opbevaringsspand så har vi en til dig. 

Husk låget

Selvom du køber små spande, søger efter spande med låg til fødevarer, plastikspande med låg, opbevaringsspand med låg, lille spand med låg, eller låg til bægere, så skal du være opmærksom på, at spande og bægere i mange tilfælde sælges uden låg. Men bare rolig, du kan sagtens få låget med, det skal bare købes separat.

Kontakt Grathwol for et tilbud

Du er meget velkommen til at købe dine spande i dag, her på vores hjemmeside. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder hurtig og sikker levering uanset størrelsen på din leverance. Vi har stor erfaring med mange typer emballage, og vores specialister sørger for at sende den korrekte emballage med effektiv levering. Så find de bægre og bøtter du søger her på siden eller kontakt os for yderligere information.

Viser 1–12 af 64 resultater