Termoemballage / Cold chain

Termoemballage / Cold chain

Termoemballage beregnet til Cold chain transport

Hos Grathwol levere vi termoemballage i høj kvalitet som er velegnet til Cold chain. Vores termoemballage i flere forskellige størrelser er designet til temperaturfølsomme produkter, som kræver, at en bestemt temperatur opretholdes under hele transporten.

Vores termoemballage passer perfekt til transport inden for fødevare- og Pharma industrien, hvor temperatur spiller en stor rolle for emballagens indhold, såsom animalske og vegetabilske produkter, medicin, laboratorieprøver. Vores termoemballage egner sig derfor godt til Cold chain, hvor man har behov for at opretholde kvaliteten af et lavtemperaturinterval igennem køleproduktions-, opbevarings- og distributionsaktiviteter.

Mange af vores transporter termoemballager består af en udvendig emballage, der er fremstillet af formpresset polyuretanskum. Vores transporter af formpresset polyuretanskum fås i 5 l, 10 l og 20 l. Vi har derudover også inliners af PETG, som passer ind i de fleste transporters, og fås i 5 l, 10 l og 20 l.

Der kan tilkøbes køle- og fryseelementer til alle størrelser.

Grathwol har mange års erfaring i branchen som leverandør af kvalitetsemballage til alle formål. Du kan derfor som kunde hos os altid opleve hurtig, sikker levering og god service. Vi tilbyder derfor rådgivning, hvis du ønsker at vide, hvilke produkter der passer bedst til dit behov. Kontakt os via vores kontaktformular under menupunktet kontakt .

Neden for finder du vores udvalg af emballage til cold chain transport. Se fx vores emballage til køletransport eller frostboks.

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 26 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Farve

Viser 1–12 af 26 resultater

Viser 1–12 af 26 resultater