Bægere og bøtter

Mangler du et plast bæger, plast bøtter til fødevarer eller måske et plastikbæger? Så er du kommet til det rigtige sted. Her kan du få billige bøtter med låg, som er godkendt til kontakt med fødevarer. Om du skal bruge et bæger, bøtte, plastbøtter med låg, plastbøtter til fødevarer, plastikbøtter, plastikbøtter med låg, så kan du med stor sandsynlighed finde det her, se udvalget nedenfor.

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 44 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Hals Ø (mm)
Låg Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 44 resultater

Plastikbægre til stærke priser

Grathwol er leverandør af emballageløsninger til bl.a. fødevareindustrien og sundhedssektoren, og vi kan levere bøtte med låg, plastbægre, plast bæger, plastbæger,  plastik bøtter, plastikbægre, plastikbæger, hurtigt og til konkurrencedygtige priser. I vores standardsortiment fører vi plastbægre i farven hvid eller klar. Plastikbægrene fås med en ringlock lukkemekanisme, der fungerer som en lås, der sikrer, at emballagen ikke har været åbnet eller som ringsafe, der sikrer, at emballagen er forsvarligt låst. Plastbægrene fås med eller uden hank.

Grathwol er din specialist inden for emballage og bægre i plast. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores forskellige emballagetyper.

Viser 1–12 af 44 resultater