Twist off låg

Twist-off låg og patentlåg i forskellige størrelser og farver

Hos Grathwol har vi et stort udvalg af twist-off låg i forskellige størrelser og farver, med og uden klick. Vores patentlåg og twist-off låg fås i både sølv, sort eller hvid. Vi har naturligvis låg til alle vores glas, uanset hvad glassets halsdiameter er så har vi et låg der passer.

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 19 resultater
Materiale
Hals Ø (mm)
Låg Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 19 resultater

Patentlåg og twist-off låg

Bruges til at forsegle syltetøjsglas til engrossalg. Her på siden finder du twist-off låg til mange former for glas beholdere, som vi også forhandler – så du kan købe både låg og glas beholder samlet et sted.
Bemærk venligst at både vores twist-off låg og patentlåg har forskellige gevind, højde og diameter. Vi kan derfor ikke garantere, at det givende låg passer til glas fra andre forhandlere.

Er du i tvivl om det låg du har fundet, passer på det ønskede glas? Vi sidder klar alle hverdage mellem 8-16 (15.30 om fredagen) til at hjælpe dig med at matche glas og låg.

Opret en profil allerede i dag og bestil twist off låg igennem vores hjemmeside. Vi tilbyder hurtig og sikker levering på alle ordre. Vi har der passer til det ønskede twist off låg. Har du spørgsmål til hvilket glas som passer til et givende twist off låg er du velkommen til at kontakte os.

Viser 1–12 af 19 resultater