Emballage til fødevarer

Grathwol har den nødvendige know-how indenfor fødevareemballage.

Udvikling af specialløsning til fødevare emballage

Skal du bruge en stor produktion, kan du få en specialløsning. Vi kan sammen lave en form, som sættes i produktion. Vi kan tegne den så den bliver som ønsket. Vi producerer mange steder rundt omkring i Europa, alt afhængig af om det er glas eller plast(PET eller HDPE) eller genanvendelige plast løsninger.

Skal vi også hjælpe dig med at producere din helt egen unikke løsning, så kontakt os endelig.

Dokumentation

Det er vigtigt, at emballage til fødevarer er testet og godkendt til at komme i kontakt med mad og drikke. Vi sørger for, at der er styr på disse forhold og for at dokumentationskrav og lovkrav er opfyldt.

Den bæredygtige løsning

Vi ved, at flere og flere efterspørger bæredygtige løsninger. Vi vil gerne gå forrest – og tilbyde vores kunder muligheden for at gøre det samme. Derfor tager vi hele tiden store skridt hen mod et mere bæredygtig sortiment.

Vi kan producere special løsninger, og meget gerne med baggrund i det bæredygtige. Vi tror meget på det cirkulære genbrugs system. Især lige med fødevare godkendt materiale, er det vigtigt at det indgår i en cirkulær økonomi. Vi ser nogle gange eksempler på, at gamle plast flasker der er godkendt til fødevarer, er blevet lavet om til nye tasker eller et andet slutprodukt. Det gør at man taget noget fødevare godkendt materiale ud af ligningen og man derfor skal grave efter nyt rå materiale. Vi skal derfor gøre hvad vi kan, for at genbruge de ressourcer vi har.

Inden for bæredygtig plastemballage til fødevarer tilbyder vi fx plastflasker og dåser, der er fremstillet af det bæredygtige rPET (post consumer recycled polyethylenterephthalate). Plasten er indsamlet, granuleret og smeltet om inden genanvendelse og er dermed klar til mange forskellige, og nye, formål. Vi udvikler hele tiden nye løsninger, som du kan læse mere om her. rPET er naturligvis fødevaregodkendt, ligesom den PET vi kender.

Bredt sortiment

Vi har også et bredt sortiment af glas- og plastemballage til fødevarer på lager i Karlslunde og vores kundeservice og konsulenter hjælper med at sammensætter unikke løsninger for vores kunder med emballage, der opfylder gældende krav fra myndighederne.

Se mere af vores sortiment her:


Fødevaregodkendt blikemballage

Vi kan også levere blikemballage godkendt til fødevarer. Disse er forsynet med en indvendig lakering, en coating godkendt til at komme i direkte kontakt med fødevare.

Leverings- og konkurrencedygtig

Findes dit produkt ikke på vores lager, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig videre. Du er samtidig sikret priser, der er konkurrencedygtige og en service, der sætter dig i centrum.