Emballage til fødevarer

Grathwol har den nødvendige know-how indenfor fødevareemballage.

Det er vigtigt, at emballage til fødevarer er testet og godkendt til at komme i kontakt med mad og drikke. Vi sørger for, at der er styr på disse forhold og for at dokumentationskrav og lovkrav er opfyldt.

Vi har et bredt sortiment af glas- og plastemballage til fødevarer på lager i Karlslunde og vores kundeservice og konsulenter hjælper med at sammensætter unikke løsninger for vores kunder med emballage, der opfylder gældende krav fra myndighederne.


Bæredygtig emballage

Vi ved, at flere og flere efterspørger bæredygtige løsninger. Vi vil gerne gå forrest – og tilbyde vores kunder muligheden for at gøre det samme. Derfor tager vi hele tiden store skridt hen mod et mere bæredygtig sortiment.

Inden for bæredygtig plastemballage til fødevarer tilbyder vi fx plastflasker og dåser, der er fremstillet af det bæredygtige rPET (post consumer recycled polyethylenterephthalate). Plasten er indsamlet, granuleret og smeltet om inden genanvendelse og er dermed klar til mange forskellige, og nye, formål. Vi udvikler hele tiden nye løsninger, som du kan læse mere om her. rPET er naturligvis fødevaregodkendt, ligesom den PET vi kender.

Fødevaregodkendt blikemballage

Vi kan også levere blikemballage godkendt til fødevarer. Disse er forsynet med en indvendig lakering, en coating godkendt til at komme i direkte kontakt med fødevare.

Leverings- og konkurrencedygtig

Vi har et stort lager og et bredt leverandørnetværk. Findes dit produkt ikke på vores lager, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig videre. Du er samtidig sikret priser, der er konkurrencedygtige og en service, der sætter dig i centrum.