Bæredygtig emballage

Bæredygtig emballage
Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 31 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Hals Ø (mm)
Låg Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 31 resultater

Bæredygtig genanvendt emballage

Hos Grathwol har vi stor fokus på bæredygtighed. Derfor følger vi med i udviklingen på markedet, og er altid opdaterede på de muligheder der er indenfor bæredygtig genanvendt emballage.
Vi tilbyder emballage produceret 100% af genanvent plast, både PET, Ocean rPPC, rPP og rHDPE.

Genanvendt emballage

Miljørigtig emballage produceret af genanvendt plastik vil altid have en anden farvetone end halt ny plastik. Farveforskellen er meget lille og kan sjældent ses når først emballagen er fyldt med produkt, og farveskæret vil variere fra produktion til produktion.
Vil du vide mere om genanvendte plastikflasker og kukker, så er du velkommen til at kontakte os.

Fokus på genanvendt plastemballage

Ved at købe flasker og krukker af genanvendelig emballage, er du med i kampen for mere miljøvenlig emballage. Sammen skal vi passe på naturen, og det gør vi ved blandt andet at genanvende havplast inden det nedbrydes i havet, på stranden eller i naturen generelt. Vores flasker og krukker af plastik kan bestilles med og uden låg. De er blandt andet anvendelige for erhverv og kan bestilles i store partier. Flaskerne og krukkerne har et enkelt og professionelt udseende og kan indeholde alt fra cremer, væsker og andet.

Vi ønsker mere fokus på bæredygtig og grøn emballage. Hos Grathwol følger vi hele tiden udviklingen og genanvendelsesmuligheden inden for plastemballage. Derfor kommer der regelmæssigt nye produkter til vores sortiment af genanvendt plastemballage. Når vi genanvender plast, reducerer vi forureningen i naturen og udleder mindre Co2 i produktionen.

Kontakt os for rådgivning

Vi er vant til at hjælpe kunder fra forskellige brancher og industrier. Vi kender til de høje krav, der findes inden for eksempelvis fødevare- og hospitalsindustrien, og finder med glæde en løsning, der passer til dine behov.

Har du det som os og ønsker større fokus på grøn emballage? Så se mere i vores udvalg af produkter. Gå på jagt her i udvalget af genanvendelig emballage og find det du søger. Vil du vide mere om vores materialer, processer eller visioner, så kan du læse mere her på hjemmesiden. Vi har mange års erfaring inden for emballage og vil med glæde gerne hjælpe og vejlede vores kunder. Har du spørgsmål eller ønsker du flere muligheder, så kontakt os endelig.

Viser 1–12 af 31 resultater