Låg

Stort udvalg af låg, bliklåg, skruelåg

Hos Grathwol har vi et stort sortiment af låg som forsegling til forskellige beholdere. Både låg som kan ligge løst samt spændes fast rundt om en beholder. Her på siden finder du plastlåg og aluminiumslåg i mange forskellige størrelser og farver samt med eller uden EPE liner. Du finder samtidig også bliklåg som bliktryklåg og blikpatentlåg til spande og mindre dåser. Vi tilbyder også et stort udvalg af twist-off låg i forskellige størrelser og farver, som bruges til at forsegle syltetøjsglas.

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 140 resultater
Materiale
Hals Ø (mm)
Låg Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 140 resultater

Låg med eller uden en EPE liner? En EPE liner er en hvid skumplade inde i låget. Når låget på beholderen er lukket skubbes kanten af beholderen mod EPE lineren. På den måde er beholderen godt forseglet, så det forhindrer lækage.
Blikpatentlåg bruges til at forsegle patentglas. Patentglas er fremstillet i noget særlig tykt glas, som tåler helt ned til -20°C og op til +250°C. Disse låg er specielt designet forsegling til syltning, henkogning eller fermentering.

Vi tilbyder også den helt korrekte flaske, dåse eller spand som passer til det ønskede låg, så du kan bestille et samlet sæt hos os. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Viser 1–12 af 140 resultater