Køle- /fryseelementer

Køletransport – frostboks til cold chain transport

Vi har stor erfaring med emballage til cold chain transport og kan levere frostboks og andre produkter, der sikrer temperaturen under hele transporten. Visse produkter – blandt andet i fødevare- og medicinalindustrien – skal holdes under en vis temperatur under transport. Vi har stor erfaring med denne type emballage og kan hjælpe dig med frostboks og andre produkter til køletransport.

Vi har mere end 80 års erfaring med emballage og stor ekspertise inden for cold chain transport. Finder du ikke de produkter du søger her på hjemmesiden, så kontakt os. Vi kan hjælpe med specialudvikling af emballageprodukter, der passer til dine behov.

Der sættes store krav til køletransport inden for fødevare- og medicinindustrien. Hos Grathwol har vores mange års erfaring givet os den nødvendige ekspertise, så vores produkter efterlever alle krav. Vi kan derfor levere en professionel service med stor indsigt uanset jeres branche og behov. Vi ønsker at tilbyde alle vores kunder en hurtig og nem ekspedition, når I handler hos Grathwol.

Vi tilbyder forskellige produkter, der både sørger for konstant nedkøling samt produkter, der sikrer at eksempelvis fødevaregrupper ikke bliver blandet på tværs og dermed afleder lugtgener. Med kølelementer fra Grathwol kan du føle dig sikker på, at dine varer bliver transporteret korrekt og under de rette temperaturer. Vi sørger for en sikker transport og opbevaring af dine produkter uanset branche samt varighed af transporten. Vores køleprodukter garanterer dig kvalitet og høje standarder, der efterlever alle krav. Se vores blandede udvalg her på siden eller kontakt os hvis du søger specielle produkter. Vi kan hjælpe med specialudvikling af det meste.

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 17 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Farve

Viser 1–12 af 17 resultater

Viser 1–12 af 17 resultater