Kanyleaffaldsbokse

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 23 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Låg Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 23 resultater

Kanylebokse til indsamling af risikoaffald

Stort udvalg af kanylebokse med sikkerhedslåg til indsamling af risikoaffald. Vi har mange års erfaring med emballage til opbevaring af klinisk affald og står gerne til rådighed med vejledning om valg af produkt. Hos Grathwol er du sikret høj kundeservice, hurtig levering og gode priser.

I alle situationer, hvor der anvendes kanyler, er det vigtigt at sikre, at de kan bortskaffes på sikker vis. Når sikkerhedslåget lukkes, kan det ikke åbnes igen, og boksen kan dermed bortskaffes uden risiko for dem, der håndterer den. Vi kan levere kanylebokse i flere forskellige størrelser samt ophæng til disse.

Boksene kan bruges til håndtering af knive, kanyler, sakse, skalpeller, reagensglas og anden risikoaffald af skarpe eller smitsomme genstande. De tilgodeser alle behov og skaber en sikker håndtering for både personale og patienter. Deres permanente lukning gør boksene sikre for alle, der håndterer risikoaffald. De findes i forskellige størrelser og former, som både passer til det store forbrug på klinikken eller til lægetasken på farten. De små bokse sikrer, at skarpe genstande også håndteres sikkert hjemme hos den enkelte patient, således at risikoen for stikskader forsvinder.

De er nemme at betjene og montere, og du er derfor altid sikker på at håndtere boksene og dermed dit affald korrekt. Produkterne findes med både rødt og gult låg samt i forskellige former og modeller, så der er en mulighed for alle behov. Hos Grathwol står vi klar med rådgivning og hjælp for alle kunder. Kontakt os ved spørgsmål eller specifikke behov, så finder vi sammen en løsning.

Viser 1–12 af 23 resultater