Kanyleaffaldsbokse

Hos Grathwol finder du et stort udvalg af kanylebokse med sikkerhedslåg til indsamling af risikoaffald. Vi har mange års erfaring med emballage til opbevaring af klinisk affald og står gerne til rådighed med vejledning om valg af produkt. Hos Grathwol er du sikret høj kundeservice, hurtig levering og gode priser.

Hos os kan du finde kanylebokse i en vifte af forskellige størrelser, fra 0,5L til 3L. Der findes flere typer emballage til risikoaffald, og kanyleaffaldsbokse er kun en kategori. herudover findes også et sortiment af risikoaffaldsbokse.

Vi har naturligvis også et stort sortiment af holdere til din kanyleaffaldsboks, både til at montere på vogne, borde og vægge. Dem kan du finde her.

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 22 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Farve

Viser 1–12 af 22 resultater

Kanylebokse til indsamling af risikoaffald

I alle situationer, hvor der anvendes kanyler, er det vigtigt at sikre, at de kan bortskaffes på sikker vis. Når sikkerhedslåget lukkes, kan det ikke åbnes igen, og boksen kan dermed bortskaffes uden risiko for dem, der håndterer den. risikoaffald kommer i mange forskellige størrelser og former, derfor gør vores risikoemballage det samme. Herudover har vi naturligvis også holdere til de mange forskellige varianter.

Boksene kan bruges til håndtering af knive, kanyler, sakse, skalpeller, reagensglas og anden risikoaffald af skarpe eller smitsomme genstande. De tilgodeser alle behov og skaber en sikker håndtering for både personale og patienter. Deres permanente lukning gør boksene sikre for alle, der håndterer risikoaffald. De findes i forskellige størrelser og former, som både passer til det store forbrug på klinikken eller til lægetasken på farten. De små bokse sikrer, at skarpe genstande også håndteres sikkert hjemme hos den enkelte patient, således at risikoen for stikskader formidskes.

De er nemme at betjene og montere, og du er derfor altid sikker på at håndtere boksene og dermed dit affald korrekt. Produkterne findes med både rødt og gult låg samt i forskellige former og modeller. Vores kundeservice er klar med rådgivning og hjælp.

Viser 1–12 af 22 resultater