HDPE flasker

Her kan du finde Flasker af HDPE

High Density Polyethylen, også kaldet HDPE er en slidstærk, genanvendelig, hård plast. Denne type plast bruges i de tilfælde hvor der er særlige krav til en emballage der er særligt hårdfør og modstandsdygtig. Flasken har ofte en mælkehvid nuance, eller er helt gennemfarvet, og egner sig både til kemiske væsker og fødevarer. Flasker i HDPE er meget anvendt netop fordi denne type flaske kan bruges til maling, rengøringsmidler, til chokoladesovs eller som eddikeflaske.

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 25 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Hals Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 25 resultater

Hvad enten du søger en HDPE flaske til eddike eller kemikalier, så har vi den.

Til flasken fås en række forskellige kapsler som sikrer optimal lukning. Hvad enten du skal bruge flasken til kemikalier eller fødevarer. Udvalget af kapsler spænder bredt, og rummer blandt andet børnesikringskapsler, vulstkapsler og kapsler med linere så indholdet er bedst muligt sikret.

Se vores store udvalg og finde den flaske der matcher dit behov her. Finder du ikke det du søger, så kontakt os endelig. Vores store erfaring indenfor emballage og brede netværk af samarbejdspartnere gør os i stand til næsten altid at finde netop den rette løsning til dig.

Vores specialister sidder klar med kompetent rådgivning og vejledning ved eventuelle spørgsmål eller specifikke krav til HDPE flasker.

Viser 1–12 af 25 resultater