Pumper og dispensere

Pumper til håndsprit og lotion pumper

Mangler du lotion pumper, cremepumper, pumper til håndsprit eller andre typer dispensere? Grathwol er specialist inden for emballage til kosmetik og tilbyder et bredt udvalg af creme pumper og dispensere. Til hånddesinfektion er vi desuden leveringsdygtige inden for pumper til håndsprit.

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 24 resultater
Materiale
Hals Ø (mm)
Låg Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 24 resultater

Lotionpumpe og pumpe til creme – til mange formål

En lotionpumpe kan bruges til meget andet en creme. Mangler du desinfektionspumper og emballage til håndsprit med pumpe? Så kan vi hos Grathwol levere pumper til håndsprit i mange forskellige størrelser og typer. Vi har mange års erfaring med at levere emballage til sundhedssektoren, og vores store viden og knowhow inden for området sikrer dig kvalitetsløsninger hver gang.

Hurtig levering af skræddersyede lotion pumper og dispensere

Vi er fleksible og kan levere både større og mindre leverancer af kosmetikemballage til både plastflasker med pumpe og cremepumper. Vi har et stort og globalt leverandørnetværk og har mulighed for at levere specialfremstillinger. Ønsker du at høre nærmere om vores emballageløsninger, eller har du spørgsmål til vores lotionpumpe, plastflasker med pumpe, valg af cremepumpe eller andre produkter, så er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Viser 1–12 af 24 resultater