Kosmetikemballage og emballage til personal care

Kosmetikemballage, fx kosmetik pumper
Leder du efter emballage til personal care, cremer eller lignende? Vores brede standartsortiment tilbyder løsninger, der tager højde for produktet, men også salgs-situationen.

Personal care branchen har behov for emballageløsninger, der først og fremmest tilgodeser produktet. Men kosmetikemballage og emballage til anden Personal care skal typisk også understøtte markedsføring, salgssituationen og virksomheders brand. Det ved vi godt hos Grathwol. Det er derfor, vi tilbyder forskellige typer, farver og former inden for Personal care.


Skil dig ud med æstetisk kosmetikemballage

Hvis du ønsker at fremhæve fx farven på dit produkt, anbefaler vi, at du vælger gennemsigtig emballage i PET – eller SAN materiale. På den måde stimulerer du kundernes sanser og gør salgssituationen optimal. Du øger ganske enkelt interessen for dit produkt.

Apoteker-looket er også på vej igen, og de gamle, brune salveglas sælges i stigende grad. Der er et islæt af historie, troværdighed og godt håndværk over denne type glas, og emballagen kan derfor være med til at øge din brandværdi.

Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne med råd og vejledning.

Har du brug for bæredygtig kosmetikemballage?

Bæredygtighed bliver en større og større del af vores forretning. Vi udvider hele tiden vores sortiment med nye, innovative og bæredygtige emballageløsninger. Vi kan derfor være din sparringspartner og leverandør af bæredygtige emballageprodukter, ligesom vi gerne rådgiver på området.


Leverings- og konkurrencedygtig

Finder du ikke det, du søger her på siden, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

Vi er en fleksibel og erfaren leverandør af kosmetikemballage og kan levere såvel større som mindre partier. Vores globale netværk af leverandører giver os mulighed for at levere specialfremstillinger, hvis du for eksempel har helt særlige krav til kosmetik pumper eller anden Personal care emballage.

Vi kan være behjælpelige med at skaffe de fleste emballageprodukter hjem – og altid til en meget konkurrencedygtig pris.