Fødevareglas

Glas har rigtigt mange gode egenskaber, og mange forskellige anvendelser, især i forbindelse med fødevarer.
Derfor finder du også en række forskellige glasprodukter, både glasflasker og glaskrukker. I vores sortiment finder du blandt andet sylteglas med låg, opbevaringsglas, syltetøjsglas og meget mere. Vi har opbevaringsglas med låg til madopbevaring, både store og små glas.

Blandt de mange forskellige anvendelsesmuligheder kan vores glas blandt andet bruges som sennepsglas, honningglas, marmeladeglas eller Krydderiglas. Til vores glaskrukker tilbyder vi naturligvis også skruelåg, også kaldet twist-off låg.

Så søger du billige sylteglas, små syltetøjsglas eller henkogningsglas, så har vi det med stor sandsynlighed på lager. Se vores udvalg herunder.

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 14 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Hals Ø (mm)
Låg Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 14 resultater

Syltetøjsglas og andre fødevareglas i alle størrelser

Søger du eksempelvis et syltetøjsglas? Her kan du finde forskellige fødevareglas i store og små former og med låg, der passer til. Se vores syltetøjsglas, kaviarglas, glasflasker eller mange andre muligheder for glas i lige den størrelse og form, som du søger. Vi har mange års erfaring i produktion af fødevareglas og kender til de mange krav der kan være, så vi kan også hjælpe dig, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål. Vi sikrer dig hurtig levering, uanset om du ønsker én kasse eller en hel bil. Hvis du ikke finder hvad du søger, så kontakt os endelig, vi har flere muligheder og er vant til særbestillinger.

Viser 1–12 af 14 resultater