Emballage til laboratorier

På et laboratorie er det brug for mange forskellige typer emballage, blandt andet forbrugsemballage, passiv køletransport og emballage til bortskaffelse af risikoaffald. Hos Grathwol har vi en stor viden om de mange forskellige krav der er til sikkerhed, styrke og anvendelse.

Behovet for emballageprodukter til laboratorier spænder bredt. Der er brug for diverse emballager til produktionen og for emballage til særlig bortskaffelse af affald, som ikke kan bortskaffes på almindelig vis. Der kan også være behov for emballage til transport, herunder også transport under kontrollerede temperaturforhold.

Vi har emballageprodukter til netop at understøtte disse behov

Vores sortiment dækker blandt andet over:

Hos os finder du altid et bredt sortiment, rigtigt gode leverandører, og stor viden om vores produkter som gør os i stand til at finde nøjagtigt de produkter som du skal bruge.


Kundetilpassede løsninger

Dit emballagebehov ændres både over tid, og fra situation til situation, derfor arbejder vi tæt sammen med dig for at finde den helt rigtigt emballageløsning til dig, der opfylder alle de krav, der måtte være, både Un-godkendelser og sikkerhedskrav til for eksempel risikoemballage. Vi leverer mange typer ordrer – fra store leverancer til små og sørger altid for, at vi forstår dit behov.

Emballage til risikoaffald er fx kendetegnet ved:

  • Skarpe genstande, der ikke kan trænge igennem emballagens væg.
  • UN godkendte beholdere.
  • Det er muligt at lukke og åbne emballagen midlertidigt under brug.
  • Emballagen kan ikke åbnes igen, når først den er endeligt lukket.
  • Se et udvalg af vores emballagesortiment til hospitaler og laboratorier her

Leverings – og konkurrencedygtig

Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt efter strenge leveringskrav, og vores fokus er altid, at kunne levere emballageprodukter hurtigt og effektivt.