Specialvarer

Vi skræddersyr og designer emballageløsninger, tilpasset dine behov og ønsker til din emballage.

Hos Grathwol har vi løst mange spændende opgaver gennem tiden, og er førende indenfor innovative emballageløsninger. Vores dygtige konsulenter arbejder hver dag med at udvikle, rådgive og sparre med en lang række kunder, som f.eks. har behov for bæredygtige emballageløsninger, specialdesignede produkter og meget mere. Vores årelange erfaring og brede leverandørsamarbejder gør os i stand til, at udvikle og designe nye løsninger som tilgodeser vores kunder, vores miljø og samtidig er med til, at sætte høje standarder i branchen.

Lotion dispensere produceret i Europa – i alle regnbuens farver

Søger du en lotionpumpe i en bestemt farve, så kan vi hjælpe dig. Vi kan specialproducere et batch lotionpumper i den RAL farve som du ønsker.
Vil du høre mere om vores lotionpumper, specialproduktion af dispensere i din ønskede farve, MOQ og priser, skal du blot kontakte os på tlf. 43441314 eller sende en mail.

Flasker med personlighed

Farvede flasker er ideelle hvis du søger et unikt udtryk. Når vi lakerer flasker, kan vi ramme en lang række forskellige farver, og sågar froste flasken.

For at flasken kan lakeres skal den være 28/410, og der vil være standard startomkostninger i form af produktion af kliche og opsætning ved hver ny ordre.

3D design og prototyper

Hos Grathwol tilbyder at tegne løsningsforslag eller at lave en 3D prototype for vores kunder. På den måde får du den bedste oplevelse af produktet, og bedste forudsætninger for at træffe det rette valg.
Har du også en ide til en bestemt emballage som vi skal hjælpe med, så ring til Christian på tlf. 26741074.

Tuber i plast og Alu

Vi kan hjælpe dig, med at finde den helt rigtige tube, hvad enten den skal være i plast eller aluminium.
En tube er altid en specialproduktion, og det betyder, at du har muligheden for, at få en vare i nøjagtigt de mål som passer til dit brand.
Vil du vide mere, så kontakt Birgit på tlf. 22701022.

Et låg siger mere end 1000 ord, hvad skal dit sige?

Twist-off låg i guld, sølv, hvid eller sort. Kontakt os og se vores udvalg af forskellige farver og udtryk.

Pingvin, bjørn frø eller noget helt andet

Der findes en verden af skøre og sjove former når det kommer til dåser og flasker, og vi kan selvfølgelig hjælpe med at finde den helt rigtige til dig.
*Dette er bestilingsvarer.

Har du brug for råd og vejledning?

Så kontakt vores konsulenter. De sidder klar til at give dig råd og vejledning om netop dine emballagebehov.