Specialløsninger

I samarbejde med dig skræddersyr, og designer vi emballageløsninger tilpasset dine behov og ønsker.

Hos Grathwol har vi løst mange spændende opgaver for vores kunder, og er førende indenfor innovative emballageløsninger. Vores dygtige konsulenter arbejder hver dag med at udvikle, rådgive og sparre med en lang række kunder, som f.eks. har behov for bæredygtige emballageløsninger, specialdesignede produkter og meget mere. Vores årelange erfaring og brede leverandørsamarbejder gør os i stand til, at udvikle og designe nye løsninger som tilgodeser vores kunder, og samtidig er med til, at sætte høje standarder i branchen.

En idé opstår

Brainstorm

3D print

Hvad er dit behov?

Uanset om du søger specifikke farver som skal understøtte dit unikke brand, en helt unik form til dine flasker, eller noget helt tredje, så er vi de rette at spørge.

Søger du for eksempel en lotionpumpe i en bestemt farve, så kan vi hjælpe dig. Vi kan specialproducere et batch lotionpumper i nøjagtig den RAL farve som du ønsker.

Vil du skille dig ud fra mængden, kan farver være det helt rette til at sikre et unikt udtryk. Her hos Grathwol kan vi hjælpe dig med at opnå lige det du drømmer om ved at lakere dine flasker.

Alle flasker med 28/410 gevind kan lakeres.

Hos Grathwol tilbyder at tegne løsningsforslag eller at lave en 3D prototype for vores kunder. På den måde får du den bedste oplevelse af produktet, og bedste forudsætninger for at træffe det rette valg.

Vi kan hjælpe dig, med at finde den helt rigtige tube, hvad enten den skal være i plast eller aluminium.
En tube er altid en specialproduktion, og det betyder, at du har muligheden for, at få en vare i nøjagtigt de mål som passer til dit brand.

Der findes en verden af skøre og sjove former når det kommer til dåser og flasker, og vi kan selvfølgelig hjælpe med at finde den helt rigtige til dig.

Har du brug for råd og vejledning?

Kontakt vores konsulenter, de sidder klar til at give dig råd og vejledning om netop dine emballagebehov.