Pumper på lager – Produceret i Europa

Lotionpumper produceret i Europa

Vores kvalitetspumper er produceret i Europa, og et konkurrencedygtigt alternativ til andre lotionpumper på markedet.
Vores pumper kommer i to standardfarver og i både en rillet og galt version, altså fire forskellige pumper. Derudover fås de fire lotionpumper både i 24mm og 28mm, så de passer til langt de fleste flaskehalse.
Vi tilbyder også at tilklippe stigrørene på dine pumper, så de passer perfekt på din flaske, allerede når du modtager dem.

Har du brug for en teknisk tegning, prøver, eller vil du bare høre mere om vores lotionpumper, så skal du endelig kontakte os. Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse alle hverdage mellem 8-16 (fre: 8-15.30).

”Resultatet af vore fælles anstrengelser er, at Grathwol er den eneste udbyder, der kan levere europæisk producerede dispensere i Norden til priser, der gør os til et reelt alternativ til Kina”

Vurderer salgschef, Christian Bendz

Kontakt Christian hvis du også vil have et tilbud på pumper

Christian er klar til at hjælpe dig, med at finde den helt rigtige pumpe til dit behov. Uanset om din lotionpumpe skal være sort, hvid, med eller uden riller, om du ønsker stigrøret klippet i den rette længde inden levering eller om du vil have et tilbud op en dispenser i en anden farve, så er Christian den rette at tale med.

Pumper i alle regnbuens farver

Du kan få en pumpe i lige den farve du ønsker dig. Pumper i specialfarver er en produktionsordre, men med en minimums bestilling ved en produktion i din unikke farve på 60.000 stk., så er det et tilbud der næsten er svært at sige nej til.

Leveringstiden på en produktionsordre af pumper i din ønskede farve er omkring 4-5 uger. Har du spørgsmål, så tag en snak med os. Vi sidder klar til at hjælpe med alt fra mængder til farve og pris.