Kosmetikemballage og pumper til håndsprit

Kosmetikemballage og pumper til håndsprit

Mangler du lotion pumper, kosmetik pumper eller anden kosmetikemballage? Grathwol er specialist inden for kosmetikemballage og tilbyder et bredt udvalg af lotionpumper og andre kosmetikløsninger. Til hånddesinfektion er vi desuden leveringsdygtige inden for pumper til håndsprit.

Lotionpumpe – til mange formål

En lotionpumpe kan bruges til meget andet en creme. Mangler du desinfektionspumper og emballage til håndsprit med pumpe? Så kan vi hos Grathwol levere pumper til håndsprit i mange forskellige størrelser og typer. Vi har mange års erfaring med at levere emballage til sundhedssektoren, og vores store viden og knowhow inden for området sikrer dig kvalitetsløsninger hver gang.

Hurtig levering af skræddersyede lotion pumper og anden kosmetikemballage

Vi er fleksible og kan levere både større og mindre leverancer af kosmetikemballage. Vi har et stort og globalt leverandørnetværk og har mulighed for at levere specialfremstillinger. Ønsker du at høre nærmere om vores emballageløsninger, eller har du spørgsmål til vores lotionpumpe eller andre produkter, så er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Filtrer produkter No products found!
Materiale
Volumen (ml)
Volumen (L)
Hals Ø (mm)
Låg Ø (mm)

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.