Flasker

Se vores produkt sortiment på runde plastikflasker her på siden. Vores plastflasker fås i flere forskellige størrelser og i forskellige udformninger. Klik dig ind på de enkelte produkter og få vist de forskellige kapseltyper til plastikflasker. Du kan både finde: flasker, plastikflasker, plast flasker, tomme flasker, flasker til olie, plastflasker, plastik flasker, små plastikflasker, flasker til saft, 1 liters flaske, plastflasker 1 liter. Hos Grathwol står vi klar til at hjælpe, og du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker til emballage og plastflasker.

 

Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 91 resultater
Materiale
Volumen (ml)
Hals Ø (mm)
Låg Ø (mm)
Farve

Viser 1–12 af 91 resultater

Alle typer plastflasker

Udover vores standardsortiment kan vi tilbyde fleksible løsninger inden for emballage og plastikflasker. Hvis du står og mangler en bestemt type plastikflaske, så kan vi være behjælpelige med at levere den. Med et stort internationalt netværk af dygtige leverandører har vi mulighed for at levere de fleste typer emballage. bland andet: plastik flaske; plastflaske, plastikflaske, flaske til olie, flaske med skruelåg, ja ret meget forskelligt flaske emballage;

Grathwol har leveret plastflasker til virksomheder inden for fødevareproduktion og inden for sundhedssektoren. Vores plastemballage er i høj kvalitet og leveres hurtigt og effektivt til konkurrencedygtige priser. Finder du ikke det, du lige står og mangler, så kontakt os med dine ønsker og spørgsmål, så vi kan hjælpe dig videre.

Viser 1–12 af 91 resultater