Alt til efteråret – Det er sæson for håndsprit

Hver måned har vi hos Grathwol ekstra fokus på en række produkter. Produkterne er nøje udvalgt på baggrund af efterspørgsel, årstid, og generelle tendenser i samfundet. Udvalget varierer fra måned til måned, men vil altid byde på spændende produkter. I denne måned er vores fokus på håndsprit.

Skal det være nyt eller genbrugt?

Vores særlige fokus er i denne måned på håndsprit. Flaskerne er alle klare, men hvor to af dem er produceret i ny plast, er vores sharp cylindrical produceret i 50% genbrugt plast. Forskellen på ny plast og genbrugsplast er ikke stor, begge produkter er gennemsigtige og klare, og kan fint benyttes til håndsprit, sæber samt fødevarer. Den eneste forskel på ny- og genbrugsplast er, at der ved genbrugsplasten vil være et svagt farveskær fra produktionen – Til gengæld kan du fylde flasker og sælge produkter, med langt bedre samvittighed når du bruger genbrugsplast.

Vil du have besked når vores fokus skifter?

Vil du også have besked når vores fokusvarer ændres? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev – På den måde bliver du blandt de første, der får at vide når vi har nye spændende varer i fokus og alle vores andre spændende nyheder.

Skriv mig op til nyhedsbrevet

* indicates required