R-PET – Det er klart!

Hos Grathwol har vi altid ekstra fokus på en bestemt gruppe varer. Produkterne er nøje udvalgt på baggrund af efterspørgsel, årstid, og generelle tendenser i samfundet. Udvalget varierer fra periode til periode, men vil altid byde på spændende produkter.

Hvorfor ikke genanvendt emballage?

Vores særlige fokus for staten af 2021 er genanvendt emballage, nærmere betegnet r-PET (post consumer recycled polyethylenterephthalat). PET er fødevaregodkendt, og det er r-PET også. Faktisk er r-PET den eneste type plastemballage med fødevaregodkendelse for nuværende. Du møder PET mange gange hver dag, for eksempel hver gang du drikker af en sodavands- eller vandflaske.
Vores r-PET er helt eller delvist produceret af genanvendt PET. Det kan for eksempel være den sodavandsflaske, du pantede sidste weekend der er smeltet om, så den igen kan bruges til nye flasker og dåser. Flasker og dåser produceret i r-PET er klare (hvis ikke der er tilsat farve). flasker og dåser produceret i r-PET, vil dog altid have et skær af grå, blå eller grøn. Det er et resultat af omsmeltningen, og kan ikke undgås. Dog er dete skær næsten fuldkomment usynligt når dine produkter
fyldes på.

Vil du have besked når vores fokus skifter?

Vil du også have besked når vores fokusvarer ændres? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev – På den måde bliver du blandt de første, der får at vide når vi har nye spændende varer i fokus og alle vores andre spændende nyheder.

Skriv mig op til nyhedsbrevet

* indicates required