Udgivet i

Sammen rammer vi plet!

Vi fristes til at sige; det er så smukt at følges ad. For denne case er et eksempel på, hvordan et tæt og godt samarbejde med en kunde, kan ende i en emballageløsning, der er langt bedre end det oprindelige ønske.

Spot on med Spray Off

Men der er flere grunde til, at vi synes, det er yndigt at følges af. Kunden er nemlig indehaver af en brudekjoleforretning, som til dagligt klæder forelskede par på til den store dag. Og er der noget, der ikke må ske på netop den dag, er det at en smuk, hvid kjole bliver plettet.

Det findes der heldigvis råd for – eller rettere: Spray for. Vores kunde har nemlig allerede taget højde for dette, og tilbyder de vordende brude og brudgomme en pletfjernerspray, som løser problemet med et enkelt tryk.

Det var netop denne pletfjernerspray, som var udgangspunktet for vores samarbejde. Kunden ønskede at få selve flasken re-designet hos en ny leverandør, og kom hurtigt i kontakt med Grathwol.

Samarbejdet er alfa omega

Vi tog opgaven på os. Vi bragte vores brede erfaring om fx brugs – og salgssituation i spil og rådgav også omkring, hvilken brandværdi den korrekte emballage kunne tilføre kundens forretning.

Vi løste opgaven i tæt samarbejde med kunden og leverandøren og tilpassede produktet, så det mødte kundens krav til det eksklusive look, som en brudekjoleforretningen havde brug for.

Vi hjælper også gerne dig

Går du også med tanker om at få formidlet det helt rigtige udtryk gennem dine emballagevalg, så lad os sammen tage en dialog om, hvilke muligheder vi kan tilbyde.