Flasker med og uden lak og logo

Lad os passe på hinanden på en pæn måde

Håndspritten har længe haft kontorets mest iøjnefaldende plads, og det ser ikke ud til, at vi kan sætte den tilbage i skabet foreløbig – så hvorfor ikke bruge det aktivt i din markedsføring?

I vores hverdag møder vi alverdens flasker hele tiden, og lad os være ærlige, det er ikke dem alle der er lige flotte. Hvad hvis nu du kunne få en flaske i din yndlingsfarve og oveni køber med dit logo på?
Det kan du! Hos Grathwol kan du få flasker lakeret, i netop den farve du ønsker og med din virksomheds logo. Vi har som eksempel denne flotte flaske stående på vores kontor.

Få en prøve på flasken

Vi ved godt, at de fleste gerne vil se et produkt før de køber det – det gælder naturligvis også dig.

Vi vil derfor rigtigt gerne sende en vareprøve til dig, så kan du se flasken som den ser ud, her hos os, på vores kontor.

Pris og MOQ

Vælg farve og send os dit logo så trykker vi det på flasken så sørger vi for resten. Har du brug for hjælp til at konvertere din farvekode til RAL, eller spørgsmål til processen eller andet praktisk, så ring til os.

Prisen inkluderer:

• Dispenser
• Eget logo i én farve

• Valgfri RAL farve
• MOQ 500 stk.

Prisen pr. stk ved køb af minimum 500 stk.:

Dkr. 14,00 / stk

Ekskl. moms, fragt samt miljøbidrag på 2,5% af ordrens nettobeløb.

Få en gratis prøve

Få tryk på forskellige typer flasker

  • Flaske 250ml 24mm tall tapered

Mulighederne er mange

Du kan både få lakeret og trykt dit logo på vores flasker, men du kan også vælge “kun” at få flaskerne lakeret, eller lade dit logo stå alene på en klar eller amber flaske.

Et lille udsnit

I galleriet kan du se, et udvalg af de muligheder der findes for flasker vi kan lakere og trykke på.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefon og mail hver dag mellem 8 og 16 (fredage 8 til 15.30), for at hjælpe dig med dine emballagebehov.