Vi skræddersyr din emballageløsning

Vi er specialister i kundetilpassede emballageløsninger. Vores fleksible tilgang til kundernes behov, markedets udvikling samt nye behov som fx bæredygtighed gør os i stand til at levere bredt og altid med fokus på det behov, som kunden kommer med.

Et samarbejde med os, er et samarbejde med en emballagepartner der:

  • har et bredt udvalg af emballager på lager
  • kan levere ordrestørrelser, der passer til kundens behov
  • kan levere hurtigt fra lager
  • tilpasser og designer kundespecifikke løsninger
  • arbejder med udviklingsprojekter indenfor ny emballage

Sortiment

Vores sortiment består af standardprodukter, bæredygtige produkter og specialdesignede løsninger. Vi leverer alt fra plastemballager til blik, termoemballage og produkter til håndtering af risikoaffald.

Vi har et bredt netværk af leverandører, som gør os yderst fleksible, når det handler om at finde den bedste emballageløsning.

Levering

Fra vores lager i Karlslunde leverer vi i både store og mindre mængder. Du er velkommen til at afhente dine varer på vores lager i Karlslunde, men vi leverer også på adressen gennem fragtfirma. Ønsker du levering, er det blot vigtigt, at der er en kontaktperson på adressen, der kan tage imod leveringen.

Vores konsulenter kommer gerne på besøg, hvis du har behov for rådgivning eller ønsker at høre om mulighederne for at få specialdesignet en ny emballageløsning. Du er også velkommen i vores showroom, hvor du kan blive præsenteret for alle vores produkter. Skriv att.: Christian til konsulent@grathwol.dk